Information vedr. COVID-19

Kære andelshaver

I Vallensbæk Strand Vandforsyning har vi fulgt udviklingen omkring Corona virus tæt. Vi har nogle vigtige leverandører og samarbejdspartnere som vi er i tæt dialog omkring support ved driftsforstyrrelser.

Nedenstående er fakta ved nuværende situation:

Krüger Veolia som bistår os med driften af vandværket. De melder sig klar ved udfald og er klar med både hjælp via telefonen eller fysisk tilstedeværelse på vandværket.

SHT Vand og Miljø som bistår os ved ledningsbrud eller anden kritisk infrastruktur melder sig klar til både udkørsel og anden bistand.

Dons laboratorium der står for kvalitetssikring af vandet har suspenderet planlagt prøvetagning på TAPHANE hos FORBRUGER frem til d. 31/3-20 men melder sig klar ved akutte behov for prøvetagning. På vandværket tages der alle de fornødne test som normalt.

Brøker Brøndboring som står for vedligehold af vores boringer melder sig klar til udkald og har vores reservepumpe klar til øjeblikkelig montering ved udfald på de installerede pumper.

HOFOR melder klar og der kan vi blot åbne for nødforsyning i fald der er brug for yderligere vand en den fra vores egen indvinding.
Det er en automatiseret proces hvor man blot trykker på en computer tast eller manuelt åbner en fysisk ventil.

Såfremt man har akut brug for hjælp ringes der til vandværket og man kan stilles om til vores akutlinje.

Gode hilsner
Bestyrelsen
Vsvf

Comments are closed.